HANGÁR

Hangfelvétel készítés, keverés! Recording, Mastering, Mixing, Sound Design.

Hangfelvétel készítés, Recording:
⁃ A megrendelő igényei szerint történik. Ha speciális eszközi igény merülne fel, (vasak, mikrofonok, hangszerek, szoftverek), ezek használatát biztosítani tudjuk.

Keverés, Mixing:
⁃ A megrendelő igényeit szem előtt tartva a mai trendeknek megfelelően készítjük el mixing munkáinkat, akár hozott sávokból is.

Mastering:
⁃ A mastering munkák alatt azt értjük, hogy akár a finom kellemes ropogós bakelit lemezek érzéstől kezdve a mai modern elektronikus hangzás világáig minden feladatot a lehető legnagyobb színvonalon látunk el, a megrendelő igényeit és a mai trendek elvárásait szem előtt tartva.

Produceri munkák, Sound Design:
⁃ Egyéni zenei produkciókhoz produceri csapatunk azon dolgozik, hogy már készen meglévő dalok piacképes hangzásának megteremtésében tudjon segítséget nyújtani, az old school zenei irányzatoktól egészen a mai EDM zenékig bármilyen műfajban.


Dalszerzés:


Egyéni Produkciókhoz:
⁃ Csapatunk piacképes zenei alapokat képes megalkotni a mai trendek elvárásainak megfelelően.

Reklám Zene:
⁃ Kis- és közép, vagy akár nagy vállalkozások rövid, promóciós videóihoz, vagy reklám filmjeihez kellemes fülbemászó csengésű dallamokat garantálunk, a megrendelő igényeihez igazodva.

  • Signal-ok, Jingle-k, Bed-ek elkészítése, egyéni igények szerint.


Videó aláfestő zene:
⁃ Dobd fel saját videóid hangulatát tapasztalt profi zeneszerzők által készített, szabadon felhasználható és jogdíj mentes Stock zenékkel. (Royalty Free)

Filmzene:

  • Kisfilmek, nagy játékfilmek főcím- és atmoszféra zenéjének elkészítése.

Alkalmazott zene:

  • Színpadi performance-ok aláfestő és kísérő zenéjének megírása.
  • Meditációs zenék megírása egyéni és kereskedelmi célokra.

Fent vagyunk a közösségi oldalakon is!